KVKK Bilgilendirme

KVKK Bilgilendirme

KVKK Bilgilendirme

ZİYARETÇİLERİMİZ VE "SİTEMİZ" KULLANICILARI HANGİ HAKLARA SAHİPTİR ?


6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu' nun 11. Maddesi uyarınca ziyaretçilerimiz ve "Sitemiz" kullanıcıları, "Sitemiz" e başvurarak kendileri ile ilgili,


Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,


Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,


Kişisel verilerin işlenme amacını  ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,


Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,


Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmesi halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,


Kanun ve ilgili Kanun hükümlerine göre uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,


İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,


Kişisel verilerin Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.


Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her halukarda 30 (Otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte "Sitemiz" Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

turkampanyalari.com © 2021 | Sitemiz; Tur Kampanyaları ve Tüm Turlar İçin Seyahat Acentaları İlan ve Reklam Sitesidir. Sitemiz Üzerinden Tur Rezervasyonları Yapılmamaktadır. Sorularınız ve Rezervasyon Bilgileri İçin İlgili İlan ve Reklam Sahibi Acenta İle İrtibata Geçebilirsiniz. Sitemizde Yer Alan Acenta, İlan ve Reklam Bilgileri ve İçerikleri Kendileri Tarafından Oluşturulmakta ve Yayınlanmaktadır. Sitemizin Bunlarla İlgili Bir Araştırması ve Bilgisi Yoktur. Sitemizde Kullanıcıların Oluşturduğu Tüm İçerik, Görüş ve Bilgilerin Doğruluğu, Eksiksiz ve Değişmez Olduğu, Yayınlanması İle İlgili Yasal Yükümlülükler İçeriği Oluşturan Kullanıcıya Aittir. Bu İçeriklerdeki Görüş ve Bilgilerin, Yanlışlığından, Eksikliğinden veya Yasalara Aykırılığından Hiçbir Şekilde Sitemiz Sorumlu Değildir.